logo

About us

Moet u uw zee container vervoeren? En heeft u een specialist nodig voor zijlader transport? Dan zit u bij NEL’s Container Transport dat is opgericht in 1996 door Richenel Vrieze. Vanaf 1998 transporteren wij zeecontainers met behulp van zijlader transport. Zware en moeilijk te laden en te lossen goederen kunt u veilig laten vervoeren door middel van zijlader transport. Wij houden ons dagelijks bezig met het vervoeren van dergelijk materiaal. Ook naar moeilijk bereikbare plaatsen brengen wij uw goederen door middel van zijlader transport. Of het nu gaat om een zeecontainer of een bulk, wij transporten met behulp van een zijladerchassis en plaatsen ze bij u op de grond. Daarbij staat het gemakkelijk en veilig laden / lossen centraal.

Kennis, inzicht en ervaring
Zijlader transport vraagt om medewerkers met de juiste kennis, inzicht en ervaring en kwalitatief goed materieel. NEL’s Container Service heeft al meer dan 15 jaar werk ervaring in zijlader transport. Na eerst als thuisbasis Rainville gehad te hebben, zijn we vanaf 1998 verder gegaan vanuit Saron. Ook werd in 2000 op het aangekochte terrein , een loods / werkplaats gebouwd. Hier hebben wij ook de beschikking over een afgesloten buitenterrein voor stalling van auto’s en containers. Ons totale vrachtwagenpark bestaat uit 2 container zijladers en container opleggers met trekkers. Voor alle overige transporten hebben wij goede collega-bedrijven waarmee wij netwerken of u doorverwijzen.
Voordelen zijlader transport?
• container wordt horizontaal gehouden
• geladen goederen blijven onbeschadigd
• veilig laden en lossen
• kwaliteit
• zekerheid
Daarnaast bent u ervan verzekerd dat u nooit stilstand heeft bij machinepech. Doordat wij over een aantal zijladers beschikken worden de activiteiten niet stil gelegd.
Wilt u meer informatie over zijlader transport? Vul dan ons contact formulier in.

Copyright © 2015 VRDShipping. All Rights Reserved.